Kirjaudu

Kirjaudu sisään sosiaalisen median tunnuksillasi

Aarreaitassa on kiinnostavaa luettavaa

01.10.2015
Saara Mälkönen

Vieraskynässä kysytään, pohditaan ja pähkäillään

Alakoulun aarreaitan verkkosivut kehittyvät jatkuvasti! Avoimien sivuillemme ylävalikkoon on ilmestynyt uusi otsikko "Blogit". Blogit sivulla on paljon mielenkiintoista luettavaa moneen makuun. Vieraskynä -palstallamme kiinnostavat vierailijat kirjoittavat mielenkiintoisista kasvatus- ja opetusalan uusista tuulista.

Miikka Salavuo avasi Vieraskynämme ajatuksia herättävällä kirjoituksellaan sähköisiin oppimateriaaleihin liittyen. Saara Mälkönen toivotti hyvää huomenta ja käsitteli hyviä käytöstapoja omassa artikkelissaan. Markus Humaloja avasi ovet luokkaansa ja yksilöllisen oppimisen toimintatapaansa kirjoituksessaan Nelosten #YOOJOO digiloikka. Pasi Hieta taas hehkuttaa uusimmassa Vieraskynäkirjoituksessa alakoulun uutta yhteiskuntaopin oppiainetta!

Aarreaitan omat blogit tarjoavat vinkkejä ja vertaistukea

Alakoulun aarreaitan omat blogaajat vievät lukijat osaksi omaa arkeaan ja tajoavat uudella tavalla vertaistukea kollegoilleen ympäri Suomen! Olemme saaneet upean joukon erilaisia opettajia kirjoittamaan omasta arjestaan iloineen ja suruineen. Blogit ovat täynnä rehellistä pohdintaa opettajuudesta sekä tulvillaan konkreettista vertaistukea tai vinkkejä omaan työhömme.

Eka vuosi opettajana -blogia kirjoittaa 25-vuotias uraansa aloitteleva luokanopettaja, joka kirjoittaa kiinnostavalla ja rehellisellä tyylillään arjestaan. Koodikummajainen -blogin matkassa pääset oppimaan koodamisen alkeita yhdessä Sini-open kanssa ja saat konkreettisia vinkkejä ja ideoita omaan opetukseesi varmasti! 

Pian julkaistaan myös MS-tautia sairastavan luokanopettaja-Sannan kiinnostava blogi täydellisen epätäydellisestä elämästä, sekä aikuisiällä ADHD-diagnoosin saaneen erityisopettajan ja kahden ADHD-tytön äidin blogi, jossa kuvataan elämää ja koulua neuropsykiatristen haasteiden näkökulmasta. Tutkimustyön näkökulmaa Aarreaitan blogeihin tuo pian Hanna omassa blogissaan! Pysy siis kuulolla ja seuraa Alakoulun aarreaittaa tiiviisti.

Aina saa innostua! Aina voi onnistua! Aina on lupa kysyä, ajassa mukana pysyä!

Tule sinäkin mukaan rakentamaan uudistuvaa aarreaittaa!

Rekisteröidy nyt