Kirjaudu

Kirjaudu sisään sosiaalisen median tunnuksillasi

Alakoulun aarreaitta lähtee lentoon

21.07.2015
Saara Mälkönen

Alakoulun aarreaitta lähtee lentoon ja vie virtuaalisen opehuoneemme täysin uudelle tasolle omilla verkkosivuilla! Suunnittelemme ja rakennamme palveluita opetus- ja kasvatusalan toimijoille parhaillaan ja niitä julkaistaan rekisteröityneiden jäsenten käyttöön pitkin syksyä 2015. Rekisteröidy jäseneksi, anna palautetta ja ole ensimmäisten joukossa testaamassa avautuvia palveluitamme.

Alakoulun aarreaitta on opetus- ja kasvatusalan toimijoiden aktiivinen verkosto, jossa viedään eteenpäin suomalaista perusopetusta yhdessä ideoimalla ja oivaltamalla.

Alakoulun aarreaitan tavoitteena on toimia ruohonjuuritason osaamisen esiin nostajana, positiivisen muutoksen edistäjänä sekä yhteisopettajuuden uudenlaisena mahdollistajana perusopetuksen kentällä.

Verkkosivumme koostuu avoimista osioista, jotka ovat kaikkien nähtävillä, sekä kirjautumisen taakse kätkeytyvällä Opehuoneella. Opehuoneen palvelut on tarkoitettu Alakoulun aarreaitan rekisteröityneille käyttäjille.

Avoimilla verkkosivuillamme voit tutustua yhteistyökumppaneihimme, kurkistaa Aarteidemme tervehdyksiin, lukea mielenkiintoisia blogeja ja vieraskynäpalstaa sekä tietysti liittyä jäseneksi!

Opehuoneen palvelut on tarkoitettu rekisteröityneille jäsenillemme. Rekisteröityminen on ilmaista, eikä se sido sinua mihinkään. Opehuoneessa kollegat ympäri Suomea voivat kysyä ja vastata sekä keskustella AittaFoorumissa, jakaa ideoita ja oivalluksia kuvina AittaGalleriassa, ladata mahsutonta materiaalia omaan käyttöön AittaBoxista, jakaa ideoita ja oivalluksia videoina AittaTuubissa sekä kurkistaa parhaat opetuksen linkit LinkkiParkista. Alakoulun aarreaitan jäsenenä sinulla on myös mahdollisuus osallistua upeisiin kilpailuihin ja arvontoihin, joita järjestämme yhteistyössä kumppaniemme kanssa.

Tule mukaan osaamaan ja oppimaan yhdessä!

Rekisteröidy jäseneksi, anna palautetta ja ole ensimmäisten joukossa testaamassa avautuvia palveluitamme.

Aina saa innostua! Aina voi onnistua! Aina on lupa kysyä, ajassa mukana pysyä!

Tule sinäkin mukaan rakentamaan uudistuvaa aarreaittaa!

Rekisteröidy nyt