Kirjaudu

Kirjaudu sisään sosiaalisen median tunnuksillasi

Ensimmäinen upea seinäkalenteri julkaistu

05.08.2015
Saara Mälkönen

Alakoulun aarreaitta toteuttaa yhteistyössä Tabletkoulun kanssa toiminnallisen kuukausikalenterin. Uusi paketti on valmiina tulostettavaksi aina edellisen kuukauden viimeisellä viikolla! Kalenteri on kaikille Alakoulun aarreaitan jäsenille täysin ilmainen ja sen tarkoituksena on lisätä iloa oppimiseen sekä antaa konkreettisia vinkkejä  koulun arkeen! 

Kalenteri koostuu hauskasta kuvasta, toiminnallisista lukuvuoteen liittyvistä vinkeistä ja tehtävistä sekä mukaansatempaavista haasteista ja kilpailuista. Voit tulostaa sen luokkasi käyttöön ja suurentaa vaikka A3-kokoon! Näin kalenteriin on helppo merkitä luokan tapahtumat, koepäivämäärät ja muut tärkeät päivät. Kalenterin löydät AittaBoxista!

Vanhan kalenterin voit hyödyntää leikkaamalla kuvan irti ja laminoimalla sen!  Näin voit käyttää kuvia vaikkapa äidinkielen tarinakortteina. Kuvasta on myös innostavaa oppia sanaluokkia, etsiä äänteitä, keksiä arvoituksia, lorutella, sadutella jne...

Kalenterin upeat kuvat ovat Tabletkoulun sähköisten oppimateriaalien kuvituksia. Kuvissa seikkailevat neljä hahmoa, jotka tulevat lukuvuoden aikana kaikille tutuiksi. Ihastuttavat hahmot löytyvät Tabletkoulun äidinkielen ja kirjallisuuden oppimateriaaleista. Tutustumalla näihin kaveruksiin, jokainen oppilas voi tarkkailla myös itseään oppijana ja oivaltaa uutta omaan oppimiseensa liittyen!

Intoa ja oppimisenriemua uuteen lukuvuoteen toivottavat:

Alakoulun aarreaitan Saara ja Marjo sekä koko Tabletkoulun tiimi!

Tietoa Tabletkoulusta

Tabletkoulu on uudenlainen oppimateriaalikustantamo, joka tuottaa sähköisiä oppimateriaaleja ja helppokäyttöisiä työkaluja perusopetukseen ja lukioon. Tabletkoulun materiaalit on tuotettu yli sadan opettajan ammattitaidolla ja ne pohjautuvat vankkaan pedagogiseen osaamiseen. Tabletkoulun monipuoliset sähköiset oppimateriaalit ja työkalut tarjoavat tukea OPS 2016 -muutoksen hallintaan ja toteuttamiseen. Uudet haasteet on nyt helppoa ja innostavaa ottaa haltuun Tabletkoulun avulla. Tabletkoulu on lisäksi opettajalle aina ilmainen!

Lue lisää Alakoulun aarreaitan ja Tabletkoulun yhteistyöstä

Tutustu osoitteessa: https://www.tabletkoulu.fi

Aina saa innostua! Aina voi onnistua! Aina on lupa kysyä, ajassa mukana pysyä!

Tule sinäkin mukaan rakentamaan uudistuvaa aarreaittaa!

Rekisteröidy nyt