Kirjaudu

Kirjaudu sisään sosiaalisen median tunnuksillasi

Ilmianna kollegasi "Yhdessä olemme enemmän" -teemalla

29.01.2017
Saara Mälkönen

Onko sinulla ilo ja kunnia työskennellä päivittäin innostavan ja kannustavan kollegan kanssa? Oletko saanut häneltä hyviä vinkkejä ja ideoita omaan opetukseesi? Onnistuuko hän kannustamaan sinut tavoittelemaan omaa parastasi opettajana ja kurkistamaan rohkeasti välillä myös pois omalta mukavuusalueeltasi?

Oletteko yhdessä enemmän?

Alakoulun aarreaitta haastaa kaikki suomalaiset opettajat mukaan ilmiantamaan upeat kollegat positiivisessa hengessä! Vastaamalla haasteeseen voit kertoa juuri hänelle, kuinka paljon häntä arvostat!

Aika ilmiantoon alkaa nyt ja jatkuu aina maaliskuun puoliväliin asti viikon 10 loppuun!

Toimi näin:

  1. Kirjoita pieni kuvaus word-tiedostona yhteistyössänne tai siitä, miten kollegasi on edistänyt omalla toiminnallaan sinun työtäsi tai toimintaasi opettajana. Voit liittää mukaan myös kuvia yhteisistä ideoistanne tai niiden tuotoksista.
  2. Lähetä tiedosto liitetiedostona sähköpostitse 12.3. mennessä osoitteeseen saara@alakoulunaarreaitta.fi ja kirjoita viestisi otsikoksi: YHDESSÄ OLEMME ENEMMÄN.
  3. Liitä sähköpostiin tiedot itsestäsi ja ilmiantamastasi kollegasta! Muista mainita ainakin molempien nimet, sähköpostiosoitteet, koulu tai päiväkoti jossa työskentelette sekä kunta jossa työskentelette.
  4. Voit kertoa kollegallesi ilmiannosta tai jättää sen hänelle yllätykseksi. Sinä varmasti tunnet hänet ja tiedät kumpi on parempi.

Alakoulun aarreaitta lukee läpi kaikki ilmiannot ja valitsee joukosta kymmenen opettajaa ympäri Suomen, jotka saavat kokea iloisen yllätyksen kevätlukukaudella 2017! Kaikki ilmiannetut kollegat saavat tiedon iloisesta ilmiannosta sähköpostiinsa kevään aikana.

Nyt kaikki mukaan ilmiantamaan ihanat kollegat ympäri Suomen!

Aina saa innostua! Aina voi onnistua! Aina on lupa kysyä, ajassa mukana pysyä!

Tule sinäkin mukaan rakentamaan uudistuvaa aarreaittaa!

Rekisteröidy nyt