Kirjaudu

Kirjaudu sisään sosiaalisen median tunnuksillasi

LauLau innostaa oppimaan!

27.01.2016
Saara Mälkönen

Laulau Oy on mukana Helsingin Messukeskuksessa pidettävässä Educa-tapahtumassa 29.-30.1. Löydät Laulaun osastolta 6h141. LauLau tarjoaa nyt Alakoulun aarreaitan jäsenille 10% edun kaikista Educasta ostamistasi tuotteista ja koulutuksista. Tulosta siis kuponki AittaBoxista, tai nappaa se talteen tämän viestin lopusta ja hyödynnä etusi! Varaudu osoittamaan Alakoulun aarreaitan jäsenyytesi messuilla esim. kännykälläsi.

Laulupiirtämisen® menetelmä innostaa oppimaan

Esittelemme osastollamme mm. Laulupiirtämisen® menetelmää, jota hyödynnetään varhaiskasvatuksen ja kuntoutuksen lisäksi yhä enemmän myös alku- ja erityisopetuksen työvälineenä. Laulupiirtäminen toimii erinomaisena eheyttävänä opetusmenetelmänä tukien tehokkaasti mm. eri oppiaineiden sisältöjä ja edistäen lapsen monialaista oppimista - mm. kielellisiä taitoja, motoriikkaa, yhdessä toimimisen taitoja, keskittymistä sekä luovaa ilmaisua ja itsetuntoa. Menetelmää voidaan käyttää paitsi perusopetuksessa, myös pedagogisena kuntoutusmenetelmänä erityistä tukea tarvitsevien lasten kanssa. Laulupiirtämisen perusteet -materiaalikokonaisuus ja -koulutus tulossa vuoden 2016 aikana myös ruotsinkielisenä.

Ketteräksi Kirjaimista - Notkeaksi Numeroista ja Laulukirjaimet

Laulupiirtämisen lisäksi esittelemme Educassa Ketteräksi Kirjaimista - Notkeaksi Numeroista -materiaalikokonaisuutta, joka innostaa oppimaan toiminnallisesti liikkuen, laulaen, pelaten ja leikkien. Materiaali on saamassa keväällä 2016 jatko-osan laulupiirtämisen sovellutuksesta - Laulukirjaimet-materiaalista, joka mullistaa kirjainten opettelua uudella, ennen näkemättömän innostavalla tavalla.

Tervetuloa kyselemään, juttelemaan ja tutustumaan menetelmiimme, koulutuksiimme ja materiaaleihimme! Mikäli et ehdi messuille, ota toki yhteyttä tai tutustu koulutuksiimme ja materiaaleihimme osoitteessa http://www.laulau.fi.

Tarjouskupongin LauLaun tuotteisiin löydät täältä >>

Voit myös napata kupongin talteen tai näyttää sen tästä:

Iloisin Educa-terveisin

Minna Lappalainen
Laulau Oy

Aina saa innostua! Aina voi onnistua! Aina on lupa kysyä, ajassa mukana pysyä!

Tule sinäkin mukaan rakentamaan uudistuvaa aarreaittaa!

Rekisteröidy nyt