Kirjaudu

Kirjaudu sisään sosiaalisen median tunnuksillasi

Montako yötä vielä Educaan?

11.01.2016
Saara Mälkönen

Alakoulun aarreaitan opehuone muuttuu “liveksi” EDUCASSA 29.-30.1. Tule tapaamaan aarreaitan kollegoita ja viihtymään osastollamme. Löydät meidän Opettajan olohuoneen läheisyydestä osastolta 6a81! Suuret kiitokset Tabletkoululle, joka kutsui Alakoulun aarreaitan omalle osastolleen ja mahdollistaa näin mukanaolomme!

Alakoulun aarreaitta ja Tabletkoulu ovat toimineet yhteistyössä syksystä 2015 asti. Meitä yhdistävät samanlaiset arvot ja pyrkimys auttaa opettajia luomaan uudenlaisia tapoja oppia ja opettaa. Yhteisenä tavoitteenamme on tarjota opetus- ja kasvatusalan ammattilaisille oppimista ja opetusta helpottavia työkaluja sekä lisätä oppimisen iloa.

Educassa yhteisellä messuosastollamme on luvassa hauskaa yhdessäoloa aarreaitan kollegoiden kesken. Tavoitteenamme on rakentaa osastollemme viihtyisä kohtaamispaikka, jossa voit samalla tutustua Alakoulun aarreaitan verkkosivujen tarjontaan sekä ihmetellä Tabletkoulun laadukkaita sähköisiä oppimateriaaleja! Saattaapa osastollamme olla luvassa pari yllätystäkin! 

Tervetuloa osastollemme 6a81 - aivan Opettajan olohuoneen läheisyyteen!

Tabletkoulu on uudenlainen oppimateriaalikustantamo, joka tuottaa sähköisiä oppimateriaaleja ja helppokäyttöisiä työkaluja perusopetukseen ja lukioon. Tabletkoulun materiaalit on tuotettu yli sadan opettajan ammattitaidolla ja ne pohjautuvat vankkaan pedagogiseen osaamiseen. Tabletkoulun monipuoliset sähköiset oppimateriaalit ja työkalut tarjoavat tukea OPS 2016 -muutoksen hallintaan ja toteuttamiseen. Uudet haasteet on nyt helppoa ja innostavaa ottaa haltuun Tabletkoulun avulla. Tabletkoulu on lisäksi opettajalle aina ilmainen!

Lue lisää yhteistyöstämme >>

Tutustu Tabletkouluun >>

(Kuva:  Tabletkoulu Oy / Mitja Sirola)

Aina saa innostua! Aina voi onnistua! Aina on lupa kysyä, ajassa mukana pysyä!

Tule sinäkin mukaan rakentamaan uudistuvaa aarreaittaa!

Rekisteröidy nyt