Kirjaudu

Kirjaudu sisään sosiaalisen median tunnuksillasi

Nenäpäivän postia saapumassa kouluillenne!

14.09.2015
Saara Mälkönen

Yhdistä globaalikasvatus ja hauska yhdessä tekeminen!

Ottakaa tekin koulussanne Nenäpäivä osaksi opetusta Nenäpäivä­kampanjan aikana 15.10.–15.11.2015! Järjestäkää oma hauska tempaus kehitysmaiden lasten hyväksi ja keskustelkaa samalla lasten oikeuksista, tasa­arvosta, myötätunnosta ja oikeudenmukaisuudesta. Nenäpäivässä vain mielikuvitus on rajana ja jokainen voi löytää oman tapansa auttaa! 

Psst!

Tarkkailkaa opehuoneenne postia, nimittäin Nenäpäivän lähettämä materiaalipaketti saattaa olla siellä jo ensi viikon alussa. Ottakaa hauskat vinkit käyttöönne ja lukekaa vaikka yhdessä kehitysmaiden lapsille lukutaito! 

Mikä Nenäpäivä?

Nenäpäivä on Nenäpäivä­säätiön järjestämä tiedotus­ ja varainhankintakampanja kehitysmaiden lasten hyväksi. Nenäpäivän viesti on yksinkertainen: auttaminen on hauskaa ja se kuuluu jokaiselle. 

Alakoulun aarreaittakin on mukana nauramassa maailmasta paremman paikan!

Me autamme Nenäpäivää solahtamaan koulujen arkeen ja osaksi opetussuunnitelman mukaista toimintaa. Julkaisemme pitkin syksyä innostavia nenätehtäviä yhteistyössä Nenäpäivän kanssa ja kannustamme sekä innostamme kaikkia mukaan hassuttelemaan hyvän puolesta! Kurkista AittaBoxiimme ja lataa itsellesi ilmaiseksi Nenäpäivän globaalikasvatusmateriaalia. Materiaalit löydät myös Nenäpäivän omilta sivuilta osoitteesta http://nenapaiva.fi/materiaalit.

Lue lisää Alakoulun aarreaitan ja Nenäpäivän yhteistyöstä TÄÄLTÄ >>

Alakouluissa luetaan hyvää!

Tänä vuonna Nenäpäivän kanssa luetaan lapselle lukutaito! Nenäpäivän kirjahaaste on heitetty: koululaiset hankkivat itselleen tai luokalleen lukusponsorin, joka tukee lukemiseen käytettyä aikaa. Kirjahaasteella kerätyt varat lahjoitetaan Nenäpäivälle kampanjan päätyttyä. Opettajat ja oppilaat seuraavat yhdessä lukemisen edistymistä. Kirjahaasteeseen voi myös osallistua lukumaratonin tai luokkien välisen lukukilpailun kautta.

Nenäpäivän toiminnassa mukana olevat järjestöt voivat mahdollistaa lukutaidon lapselle kehitysmaassa noin 10 eurolla - montako lukutaitoa teidän luokkanne pyrkii keräämään? 

Ilmoittaudu mukaan lukutaitohaasteeseen TÄÄLTÄ >>

Aina saa innostua! Aina voi onnistua! Aina on lupa kysyä, ajassa mukana pysyä!

Tule sinäkin mukaan rakentamaan uudistuvaa aarreaittaa!

Rekisteröidy nyt