Kirjaudu

Kirjaudu sisään sosiaalisen median tunnuksillasi

Opettajapäivä Linnanmäellä 19.10.

12.09.2016
Saara Mälkönen

Linnanmäki ja SEA LIFE toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi Opettajapäivään keskiviikkona 19.10.2016. Tapahtuma alkaa noin tunnin mittaisella infotilaisuudella Linnanmäen Tivoli Salissa kello 16.00. Infotilaisuuden jälkeen on varattu aikaa kysymyksille ja vapaalle keskustelulle. Tietenkin aikaa on myös SEA LIFEen ja Linnanmäkeen tutustumiseen. Tivoli Salissa tarjotaan myös pientä purtavaa ja jokaiselle osallistujalle on varattu oma tietopaketti.

Tapahtumassa mukana on myös SEA LIFEn yhteistyökumppani Sanoma Pron Oppi & Ilo. Tilaisuuden aikana sinulla on mahdollisuus tutustua heidän tuotteisiinsa ja luokkaretkien varainkeruumahdollisuuksiin.

Voit ilmoittautua tapahtumaan alla olevan linkin kautta. Huomioithan, että infotilaisuus koskee ainoastaan opetushenkilökuntaa. Voit kuitenkin ottaa tapahtumaan mukaan perheesi ja tutustua tiloihimme yhdessä heidän kanssaan infotilaisuuden jälkeen. Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi, olethan yhteydessä meihin päin.

Ilmoittaudu tästä >>

Ilmoittauduthan tapahtumaan mahdollisimman pian, sillä paikkoja on rajoitetusti. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 10.10.2016. Tätä kutsua voit jakaa vapaasti myös opettajakollegoillesi!

Aikataulu ja lisätietoa

15.30 Ovet aukeavat Linnanmäelle ja Tivoli Saliin

16.00 Infotilaisuus alkaa

17.00 Infotilaisuus päättyy

17.00- Vapaata aikaa Linnanmäellä ja SEA LIFEssa yhdessä perheesi kanssa

SEA LIFE tarjoaa tapahtumapäivänä sisäänpääsyliput SEA LIFEen sinulle ja yhdelle perheenjäsenellesi. Linnanmäki tarjoaa tapahtumapäivänä mahdollisuuden osallistua Hattarakouluun ja huvitteluun.

Tervetuloa SEA LIFEn ja Linnanmäen opettajapäivään!

Lisätietoja: luokkaretket@linnanmaki.fi

Aina saa innostua! Aina voi onnistua! Aina on lupa kysyä, ajassa mukana pysyä!

Tule sinäkin mukaan rakentamaan uudistuvaa aarreaittaa!

Rekisteröidy nyt