Kirjaudu

Kirjaudu sisään sosiaalisen median tunnuksillasi

OPS 2016 perusopetuksen uutuudet Tabletkoulusta!

22.01.2016
Saara Mälkönen

Yhteiskuntaoppi saapuu uuden opetussuunnitelman mukana alakouluun. Tabletkoulun alakoulun yhteiskuntaoppi on oppilasta aktivoiva ja innostava oppimateriaali. Yhteiskunnassa toimimisen taitoihin tutustutaan lapsenkokoisesti mm. monien mielenkiintoisten harjoitusten avulla. Opettajalle materiaali on selkeä ja helppokäyttöinen valmis kokonaisuus, joka lisää oppilaiden itseohjautuvaa työskentelyä.

Oppimateriaalin avulla uuden opetussuunnitelman toteuttaminen sujuu vaivattomasti. Monipuoliset harjoitukset ohjaavat oppilasta kiinnostumaan ympäröivästä yhteiskunnasta. Tabletkoulun edistyksellinen alusta palvelee juuri yhteiskuntaopin materiaalia parhaalla mahdollisella tavalla. Vaikuttaminen, mielipiteiden esittäminen ja perusteleminen, raha ja sen käyttäminen, yrittäminen ja työnteko, tasa-arvo ja monet muut asiat käsitellään oppilaskeskeisesti hyödyntäen myös tieto-ja viestintätekniikkaa oppimisessa. Jatkuvasti päivittyvä digitaalinen sisältö elää yhteiskunnan tapahtumissa mukana, ja mielenkiintoisia tapahtumia voidaan seurata reaaliajassa. Toisaalta materiaalissa ei unohdeta myöskään perinteistä kynää ja vihkoa eikä yhdessä toimimista ja tekemistä.

Yhteiskuntaopin materiaali sopii erilaisille oppijoille. Jokaiseen lukuun saa vaihdettua helpotetun näkymän, joka tarkoittaa helpotettua tekstiä ja karsittua sisältöä luvusta. Luvun tekstit on myös luettu ääneen. Kaikki tämä helpottaa opettajan arkea erilaisten oppijoiden kanssa.

Materiaali tuo myös arviointiin monia apuvälineitä. Opettajan opas, valmis koetehtäväpankki, valmiit itsearvioinnit jaksoissa sekä automaattinen tiedonkeruu oppilaiden tekemistä harjoituksista tekevät arvioinnista jatkuvaa, helpompaa ja monipuolisempaa.

Koska Tabletkoulun oppimateriaalit ovat aina opettajille ilmaisia, pääset tutustumaan Yhteiskuntaopin näytteeseen kirjautumalla opettajatunnuksillasi Tabletkouluun.

Rekisteröidy ja kirjaudu täällä >>

Suora linkki Yhteiskuntaopin näytteeseen >>

Aina saa innostua! Aina voi onnistua! Aina on lupa kysyä, ajassa mukana pysyä!

Tule sinäkin mukaan rakentamaan uudistuvaa aarreaittaa!

Rekisteröidy nyt