Kirjaudu

Kirjaudu sisään sosiaalisen median tunnuksillasi

Qtesti - Vihdoin älypuhelimessa on älyä!

19.01.2016
Saara Mälkönen

Muistatko vielä Alakoulun aarreaitan ja Tabletkoulun yhteisen JouluQalenterin? JouluQalenterin avulla pääsit luokkasi kanssa tutustumaan uuteen sosiaaliseen oppimispeliin Qtestiin! Qtesti on uudenlainen työkalu oppimiseen, joka innostaa oppimaan hauskasti yhdessä. Qtestissä kaikki uuden OPS 2016 sisällöt opitaan kysymysten muodossa.

Mikä on Qtesti?

Qtesti on suomalainen, ainutlaatuinen oppimista pelillistävä, sosiaalinen tietopeli, jossa opettajat ja oppilaat voivat hyödyntää tuhansia valmiiksi luokiteltuja, uuden opetussuunnitelman sisältöalueista laadittuja kysymyksiä. Qtesti aktivoi lisäksi oppilaat ja opettajat tiedon tuottajiksi, sillä heillä on mahdollisuus luoda valmiiden kysymysten lisäksi myös itse kysymyksiä vastauksineen. Qtesti toimii kaikilla päätelaitteilla (älypuhelin, tablet ja tietokone) ja tuo oppimisen oppilaan taskuun - älypuhelimessa on vihdoin älyä!

Qtesti toimii joustavasti oppitunneilla osana muuta oppimista ja houkuttelevan luonteensa vuoksi innostaa oppilaat pelaamaan sitä myös vapaa-aikanaan. Opettajille palvelu tarjoaa myös oppilasta motivoivan eriyttämisen välineen niin ylös- kuin alaspäin.

Kokeile Qtestiä

Kokeile sinäkin, miten onnistut historian esimerkiksi 6.lk sisällöissä tai miten hyvin muistissasi on 2.lk ympäristöoppi.

Qtestiä voit kokeilla täällä: https://www.qtesti.fi/demo

Lue lisää Qtestistä: https://www.qtesti.fi/qtesti

Tule mukaan tekemään Qtestiä: https://www.qtesti.fi/osallistu

 

 

Aina saa innostua! Aina voi onnistua! Aina on lupa kysyä, ajassa mukana pysyä!

Tule sinäkin mukaan rakentamaan uudistuvaa aarreaittaa!

Rekisteröidy nyt