Kirjaudu

Kirjaudu sisään sosiaalisen median tunnuksillasi

Ryhmäyttämisen verkkokurssi on nyt ennakkomyynnissä!

07.08.2015
Saara Mälkönen

Alakoulun aarreaitan yhtenä tavoitteena on nostaa ruohonjuuritason osaaminen näkyviin aivan uudella ja innostavalla tavalla. Meillä kaikilla opetus- ja kasvatusalan ammattilaisilla on hurja määrä erilaisia tietoja ja taitoja, joiden jakaminen eteenpäin tuo apua ja helpotusta monen kollegan arkeen.

Alakoulun aarreaitta haluaa olla mukana levittämässä tuota osaamista ja lähtee nyt toteuttamaan laadukkaita verkkokursseja edullisesti ja helposti suoraan kotisohvallesi! Verkkokurssit toteutetaan yhteistyössä kumppaniemme sekä kasvatusalan ammattilaisten kanssa. Verkkokurssien avulla oma erityisosaaminen on helppoa ja innostavaa jakaa muille. Jos sinulla on idea verkkokurssiin, ota meihin yhteyttä!

Ensimmäinen kurssimme on nyt ennakkomyynnissä ja koko laajudessaan se avataan syyskuun alussa! Löydät kurssimme Koulutukset -sivultamme.

Joukosta ryhmäksi -verkkokurssi koostuu videosta sekä tulostettavista harjoituksista ja materiaaleista. Tavoitteenamme on aina tarjota kurssin ostaneille konkreettisia välineitä opetuksen tueksi sekä tietoa eri aiheista ja ilmiöistä. Tästä syystä kurssin ennakkoon ostaneet saavat Joukosta ryhmäksi -harjoitukset sekä harjoituksissa tarvittavat kuvakortit käyttöönsä jo ennen syyskuuta.

Oppimisen iloa ja onnistumisia uuteen lukuvuoteen!

 

Aina saa innostua! Aina voi onnistua! Aina on lupa kysyä, ajassa mukana pysyä!

Tule sinäkin mukaan rakentamaan uudistuvaa aarreaittaa!

Rekisteröidy nyt