Kirjaudu

Kirjaudu sisään sosiaalisen median tunnuksillasi

Tervetuloa joulukalenterin satumaiseen maailmaan!

21.11.2016
Saara Mälkönen

Joulun odotuksesta innostuneina Alakoulun aarreaitta ja Tabletkoulu haluavat tarjota kaikille opettajille ja oppilaille sähköisen joulukalenterin. Ylläty joulukuun ajan joka päivä. Avaa luukku, lue tai kuuntele joulutarina ja anna oppilaillesi hauskoja harjoituksia! Joulukalenteri julkaistaan marraskuun lopulla! Pysy siis kuulolla.

Joulukalenterin saat itsellesi ja oppilaillesi veloituksetta käyttöön kirjautumalla Tabletkouluun opettajaksi ja lähettämällä sähköpostitse excel-listan oppilaistasi osoitteeseen: tunnukset@tabletkoulu.fi. Kirjoita sähköpostin otsikkokenttään tunnus: Joulukalenteri. Joulutarinan voi myös kuunnella, joten se sopii soveltuvin osin myös alkuopetukseen ja erinomaisesti luokille 3-6!

Kokeile sähköistä oppimateriaalia koko kevät ilmaiseksi!

Tabletkoulu tarjoaa kaikille joulukalenterin käyttäjille mahdollisuuden kokeilla haluamaansa Tabletkoulun oppimateriaalia ilmaiseksi oppilaiden kanssa koko ensi kevään! Vastineena toivomme, että jaat kokemuksesi oppimateriaalin kokeilusta Alakoulun aarreaitan nettisivuilla Keskustelufoorumissa. Pääset mukaan kokeiluun lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@tabletkoulu.fi. Ilmoita viestissä koulusi, valitsemasi oppimateriaali, oppilasmäärä ja milloin haluat kokeilukäytön aloittaa.

Iloista joulunodotusta kaikille!

Muistathan, että opettajille Tabletkoulussa kaikki on tutustumista varten ilmaista ja oppilaillekin yksi teemakokonaisuus maksaa vain 2-4 € per oppilas. Yhden vuosiluokan oppimateriaali maksaa 7€ per oppilas. Tilausohjeet löydät täältä! Oppimateriaalit on myös tilattavissa Edustoren kautta.

Aina saa innostua! Aina voi onnistua! Aina on lupa kysyä, ajassa mukana pysyä!

Tule sinäkin mukaan rakentamaan uudistuvaa aarreaittaa!

Rekisteröidy nyt