Kirjaudu

Kirjaudu sisään sosiaalisen median tunnuksillasi

Tule mukaan tekemään Aarreaitta-kalenteria!

07.12.2016
Saara Mälkönen

Aarreaitta - Opettajan kalenteri 2017-2018 on tulossa taas ja tällä kertaa kutsumme sinut mukaan toteuttamaan sitä kanssamme!

Nyt on aika ideoida yhdessä tulevan lukuvuoden Aarreaittaa! 

Alakoulun aarreaitta ja PS-kustannus toteuttavat kalenterin yhteistyössä ja kutsuvat sinut mukaan luomaan kalenteristamme entistä paremman. Jakamalla ideasi tai vinkkisi olet mukana. Kaikkien kalenteriin julkaistaviksi valittujen vinkkien jakajille lahjoitetaan uusi Aarreaitta - Opettajan kalenteri 2017-2018 kiitokseksi mukana olemisesta!

Toimi näin:

  1. Rekisteröidy Alakoulun aarreaitan jäseneksi osoitteessa www.alakoulunaarreaitta.fi ja kirjaudu sisään luomillasi tunnuksilla. Huomaathan, että Alakoulun aarreaittaan voit rekisteröityä myös Facebook-tunnuksillasi!
  2. Avaa AittaFoorumi -välilehti ja sieltä Opettajan tietopalvelun foorumi. Löydät sieltä keskustelun, jonka otsikko on Aarreaitta - Opettajan kalenteri 2017-2018.
  3. Vastaa tähän viestiketjuun. Kirjoita vastaukseesi jokin arkea helpottava vinkki opetukseen ja oppimiseen liittyen, jota toteutat omassa työssäsi.
  4. Voit halutessasi lisätä myös kuvia. Varmistathan ennen kuvien jakamista, että omistat tekijänoikeudet kuvaan ja että julkaisuluvat ovat kunnossa!
  5. Näin olet mukana Aarreaitta -kalenterin tekemisessä yhdessä kanssamme!

Pienetkin vinkit voivat olla toisille kultaakin kalliimpia aarteita!

Vinkkien kerääminen alkaa nyt! Viimeinen mahdollisuus vinkkien jakaamiseen on Educa-messuilla 28.1.2017.

Huomioithan, että vastaamalla AittaFoorumin viestiketjuun annat Alakoulun aarreaitalle ja PS-kustannukselle luvan julkaista vinkkisi kuvineen Aarreaitta - Opettajan kalenterissa 2017-2018.

Tule mukaan ideoimaan yhdessä!

Lue lisää Aarreaitta-kalenterista tai tilaa se täältä >>

Aina saa innostua! Aina voi onnistua! Aina on lupa kysyä, ajassa mukana pysyä!

Tule sinäkin mukaan rakentamaan uudistuvaa aarreaittaa!

Rekisteröidy nyt