Kirjaudu

Kirjaudu sisään sosiaalisen median tunnuksillasi

Uudet kirjain- ja numeromallit Alakoulun aarreaitasta!

23.07.2016
Saara Mälkönen

Alakoulun aarreaitan verkkosivut uudistuvat elokuussa 2016! Uudistuksen myötä avaamme oman verkkokaupan viikolla 32, josta voit edullisesti ladata innostavia AarreGraphics-tiedostoja moneen käyttöön! Ladattavien tiedostojen lisäksi verkkokauppaamme ilmestyy myyntiin myös kaikkea "pientä ja kivaa" opettajien arkea piristämään!

AarreGraphics -kirjantaulut seinälle

Kirjaintauluissa on uuden OPS 2016 mukaiset kirjaimet sekä viivastolla että piirtosuunnalla. Jokaisessa kirjaintaulussa on Vesa Nurmisen piirtämä värikkään ihastuttava kuva, jonka alle on kirjoitettu kuvaa vastaava sana. Sanan voit valita joko tavuviivoilla tai ilman. Alakoulun aarreaitan AarreGraphics-kirjaintaulut sopivat hyvin esi- ja alkuopetuksen luokille. Kirjaintaulut on saatavana myös "på svenska" ja "in english". 

   

AarreGraphics -numerotaulut seinälle

Alakoulun aarreaitan AarreGraphics-numerotauluissa on uuden OPS 2016 mukaiset numerot piirtosuunnalla. Numerotauluja on saatavana erilaisilla kuvilla. Numeron ja kuvien lisäksi jokaisessa numerotaulussa on myös lukusuora, nopan silmäluku, kellotaulu sekä "viiden voima" sinisissa ja punaisissa palloissa. Pallojen värit kuvaavat myös parillisia ja parittomia lukuja. 

Montako autoa autotiellä kaahailee?

Montako lintua kuvassa on?

 

Paljonko sieniä metsässä kasvaa?

Saatko kiinni kaikki etanat?

Montako robottia on hyllyllä?

AarreGraphics -kirjain- ja numeroviirit

Vähän isommillekin oppilaillekin on hyvä laittaa uudet kirjaimet ja numerot näkyviin. Ne voit vaikka askarrella viirinauhaksi luokkaasi koristamaan!

AarreGraphics -kirjain- ja numerolätkät seinälle tai lattialle

"Yks hyppy kaks". Kirjaimia ja numeroita voi harjoitella myös lattialla hyppimällä. Kirjain- ja numerolätkät sopivat mainiosti seinällekin, jos viirinauhan askartelu ei innosta! Lätkiä on saatavana pyöreinä ja neliön muotoisina. Numerolätkissä lukualue on 0-20. 

Kaikki AarreGraphics-tiedostot ovat ladattavissa edullisesti Alakoulun aarreaitan verkkokaupasta elokuusta 2016 lähtien.

Lataaminen käy helposti ja vaivattomasti. Toimit, kuten tavallisessa verkkokaupassa. Valitset haluamasi tuotteet ostoskoriin ja suoritat maksun. Maksun jälkeen sinulle avautuu linkki ostamiisi tiedostoihin, jotka voit tulostaa tai tallentaa omalle koneellesi. Kaikki ostamasi tiedostot säilyvät myös Alakoulun aarreaitan verkkosivulla, sinun omissa tiedoissasi. Siellä ne ovat tallessa 6kk. Ei siis huolta, jos ostohetkellä tapahtuu jotakin yllättävää. Sinulla on 6kk aikaa tulostaa ostamasi tuotteet.

Tiedoston lataus oikeuttaa materiaalin tulostamisen henkilökohtaiseen käyttöön. Materiaaleja ei saa kopioida tai muilla tavoin jakaa eteenpäin. Jos kollegasi kiinnostuu materiaaleistamme, ohjaathan hänet ystävällisesti hankkimaan ne itselleen edullisesti osoitteesta www.alakoulunaarreaitta.fi

Suurempia määriä voit tilata myös painettuina laadukkaalle laminoidulle materiaalille. Kysy lisää: info@alakoulunaarreaitta.fi.

Aina saa innostua! Aina voi onnistua! Aina on lupa kysyä, ajassa mukana pysyä!

Tule sinäkin mukaan rakentamaan uudistuvaa aarreaittaa!

Rekisteröidy nyt