Kirjaudu

Kirjaudu sisään sosiaalisen median tunnuksillasi

Heittäydy hyvään

Heittäydy hyvään -teemalla haluamme olla mukana tekemässä hyvää yhteistyössä eri järjestöjen kanssa.

Yhteistyön tavoitteena on jakaa tietoa sekä edistää hyvää oloa ja iloa tärkeiden teemojen ympärillä.

Alakoulun aarreaitta toimii yhteistyössä Nenäpäivä­säätiön kanssa. Yhdessä me levitämme hyvää koko maailmaan nauramalla!

Alakoulun aarreaitan tavoitteena on yhdessä Nenäpäivä­säätiön kanssa tukea kouluja kasvatustyössä sekä houkutella kaikkia mukaan tekemään hyvää yhdessä. Uskomme, että haastamalla lapsia pohtimaan suuria sanoja kuten tasa-­arvo, oikeudenmukaisuus ja lasten oikeudet, vahvistamme hyvän tekemisen kulttuuria ja voimme näin vaikuttaa parempaan tulevaisuuteen!

Tutustu

Alakoulun aarreaitta toimii yhteistyössä Mielenterveysseuran kanssa. Haluamme olla mukana yhdessä Mielenterveysseuran kanssa edistämässä lasten hyvinvointia ja puolustamassa kaikkien yhtäläistä oikeutta hyvään mielenterveyteen. Lisäksi haluamme olla mukana rakentamassa osallisuutta ja yhteisöllisyyttä sekä edistämässä välittämisen kulttuuria.

Tutustu

Alakoulun aarreaitta toimii yhteistyössä Suomen Punaisen Ristin kanssa. Punainen Risti on maailmanlaajuinen auttamisjärjestö. Se auttaa ihmisiä katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Järjestö kannustaa ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punainen Risti on pysyvästi läsnä miltei kaikkialla maailmassa. Liikkeellä on lähes kahdessa sadassa maassa kansallinen yhdistys, joissa toimii miljoonia jäseniä ja vapaaehtoisia.

Tutustu

Linnanmäki on Suomen suosituin huvipuisto, joka mahdollistaa loistavat puitteet yhdessä huvittelulle ja ilonpidolle. Haluamme tuottaa iloa kaikille vauvasta vaariin ja hurjapäistä nautiskelijoihin sekä mahdollistaa loistavat puitteet yhdessä tekemiselle. Linnanmäen kaikkein tärkein tehtävä on kuitenkin kerätä varoja lastensuojelutyölle.

Alakoulun Aarreaitan avulla haluamme lisätä opettajien tietoisuutta tekemästämme tärkeästä työstä ja luokkaretkien merkityksestä lastensuojelutyölle keräämämme tavoitesumman saavuttamiseksi. Yhteistyö Alakoulun Aarreaitan kanssa mahdollistaa meille myös mahdollisuuden kehittää luokkaretkitoimintaamme ja opettajien huomioimista luokkaretkijärjestäjinä entisestään.

Tutustu

Aina saa innostua! Aina voi onnistua! Aina on lupa kysyä, ajassa mukana pysyä!

Tule sinäkin mukaan rakentamaan uudistuvaa aarreaittaa!

Rekisteröidy nyt