Kirjaudu

Kirjaudu sisään sosiaalisen median tunnuksillasi

Kumppanit

Alakoulun aarreaitta toimii yhteistyössä eri toimijoiden kanssa!

Yhteistyön tavoitteena on lisätä oppimisen iloa sekä auttaa opetus- ja kasvatusalan ammattilaisia arjen työssä.

Yhteistyökumppanit

Opettajan Tietopalvelulla on sama päämäärä kuin Alakoulun aarreaitalla. Haluamme yhdessä Alakoulun aarreaitan kanssa olla mukana tärkeässä työssä kehittämässä opettajien työintoa ja antamassa työkaluja arkeen. Alakoulun aarreaitan ja Opettajan Tietopalvelun yhteistyön ansiosta pääset vaikuttamaan suoraan julkaistaviin ammattikirjoihin ja ammatilliseen kirjakerhoon, jollaisesta on sinulle hyötyä joka päivä!

Tutustu yritykseen

Tabletkoulua ja Alakoulun Aarreaittaa yhdistävät samanlaiset arvot ja pyrkimys tukea opettajan arkea keskellä muutosta. Uskomme tämän yhteisön voimaan ja olemme innolla mukana yhteistyössä kehittämässä uudenlaisen oppimisen ja opettamisen sisältöjä ja välineitä!

Tutustu yritykseen

Sanoma Pro ja Alakoulun aarreaitta tekevät yhteistyötä innostaakseen opettajia jakamaan hyviä vinkkejä, auttamaan ja kannustamaan toinen toistaan. Sanoma Pron toiminta perustuu asiakkaidemme tarpeiden tuntemiseen ja yhteistyöhön heidän kanssaan. Meille motivoituneet oppilaat, oppimisen ilo ja hyvät oppimistulokset ovat kunnia-asia. Tarjoamme laajan valikoiman painettuja ja digitaalisia oppimateriaaleja sekä sähköisiä palveluja oppimiseen.

Tutustu yritykseen

Linnanmäki on Suomen suosituin huvipuisto, joka mahdollistaa loistavat puitteet yhdessä huvittelulle ja ilonpidolle. Haluamme tuottaa iloa kaikille vauvasta vaariin ja hurjapäistä nautiskelijoihin sekä mahdollistaa loistavat puitteet yhdessä tekemiselle. Linnanmäen kaikkein tärkein tehtävä on kuitenkin kerätä varoja lastensuojelutyölle. Alakoulun Aarreaitan avulla haluamme lisätä opettajien tietoisuutta tekemästämme tärkeästä työstä.

Tutustu yritykseen

Leimahdus on mukana rakentamassa Alakoulun aarreaittaa ja tukemassa opetus- ja kasvatusalan ammattilaisia tärkeässä työssään. Leimahduksen vahva visuaalisen ja tekninen osaaminen mahdollistavat Alakoulun aarreaitan toimivuuden ja näyttävyyden.

Tutustu yritykseen

Mukana Aarreaitassa

Celia on saavutettavan kirjallisuuden ja julkaisemisen asiantuntijakeskus, joka tukee yhdenvertaisuutta lukemisessa ja oppimisessa. Tuotamme kustantajien oppikirjoja äänikirjoiksi koululaisille, joilla on esimerkiksi luki- tai oppimisvaikeus tai keskittymisvaikeuksia. Oppikirjojen lisäksi valikoimassa on tuhansia lasten- ja nuortenkirjoja. Celia on osa opetus- ja kulttuuriministeriön hallinnonalaa. Haluamme olla mukana Alakoulun aarreaitassa tukemassa lasten ja nuorten opiskelua ja oppimista!

Tutustu yritykseen

Koulumatematiikan itseopiskeluun tarkoitetussa Aivoapina.fi-verkkopalvelussa voi kerrata matematiikkaa ja suorittaa oppitunteja omaan tahtiin. Palvelu sisältää lyhyitä opetusvideoita ja niitä tukevia, interaktiivisia harjoitustehtäviä.

Tutustu yritykseen

Aina saa innostua! Aina voi onnistua! Aina on lupa kysyä, ajassa mukana pysyä!

Tule sinäkin mukaan rakentamaan uudistuvaa aarreaittaa!

Rekisteröidy nyt