Kirjaudu

Kirjaudu sisään sosiaalisen median tunnuksillasi

Opettajan Tietopalvelu Aarreaitassa

Opettajan Tietopalvelu on ammatillinen kirjakerho, jonka jäsenenä ovat tuhannet kollegasi. Vuonna 2015 Alakoulun aarreaitta ja Opettajan Tietopalvelu aloittivat uuden upean yhteistyön!

Yhteisenä tavoitteenamme on säästää vaivaasi ja aikaasi niin, että sinun ei tarvitse kahlata läpi kaikkia Suomessa julkaistuja kirjoja löytääksesi juuri sinulle sopivat. Opettajan Tietopalveluun liittyessäsi saat käyttöösi monia jäsenetuja, ja alkavan yhteistyömme kautta sinulle avautuu uusia mahdollisuuksia tutustua laadukkaaseen ammattikirjallisuuteen. 

Lue lisää täältä! >>

Alakoulun aarreaittalaisena sinäkin saat etuja Opettajan Tietopalvelun kirjoista! Kampanjasivulta mitä tahansa tilatessasi saat ensimmäisen tilauksesi postikuluitta lisäämällä koodin "alakoulunaarreaitta" ostoskoriin. 

Kampanjasivulle pääset tästä! >>

Yhteistyöstämme

Aarreaitta - Opettajan kalenteri

Aarreaitta on jokaisen opettajan oma kalenteri, joka innostaa, kannustaa ja rohkaisee sinua olemaan omanlaisesi hyvä opettaja! Opettajan Tietopalvelun ja Alakoulun aarreaitan yhteistyönä toteutettu kalenteri virkistää koko lukuvuoden ajan. Hyvän mielen lisäksi kalenteri antaa välineitä ja vinkkejä arjen työhön.

Lue lisää täältä >>

Open kirjapiiri -blogi

Alakoulun aarreaitan Open kirjapiiri -blogissa opettajakollegasi ympäri Suomea tutustuvat Opettajan Tietopalvelun laadukkaaseen kirjallisuustarjontaa ja vinkkavat sinulle loistavista kirjoista. Aarreaittalaisille blogissa esitellyt kirjat tarjotaan aina edulliseen hintaan! Tervetuloa mukaan kirjapiiriimme!

Open kirjapiiri -blogin löydät täältä! >>

AarreLaari

AarrelLaarista löydät vaihtuvat kirjakampanjat ja uutuudet! Kampanjan yhteydessä on linkki Opettajan Tietopalvelun sivuille, josta kirjat voi kätevästi tilata.

Aina saa innostua! Aina voi onnistua! Aina on lupa kysyä, ajassa mukana pysyä!

Tule sinäkin mukaan rakentamaan uudistuvaa aarreaittaa!

Rekisteröidy nyt