Kirjaudu

Kirjaudu sisään sosiaalisen median tunnuksillasi

Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjän nimi ja yhteystiedot

Alakoulun aarreaitta Oy
Paltankatu 43, 20360 Turku

Rekisterin nimi

Alakoulun aarreaitta ­verkkopalvelun jäsenrekisteri

Tietojen käyttötarkoitus

Jäsentiedoista hyödynnetään sähköpostia. Sähköpostia hyödynnetään tiedotustarpeissa. Sähköpostiosoitteita ei käytetä markkinointitarkoituksessa.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteröityneistä jäsenistä tallennetaan: sähköpostiosoite joka toimii käyttäjätunnuksena, salasana ja nimi sekä seuraavat tiedot: työtausta, kunta jossa henkilö työskentelee sekä koulu tai päiväkoti jossa henkilö työskentelee.

Lisäksi jäsenistä tallentuu järjestelmään seuraavia tietoja: rekisteröitymisen ajankohta, viimeisin käyntikerta, katsottu sivu, lähtösivu, ip­osoite, selain ja käyttöjärjestelmä.

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin talletettavat tiedot saadaan säännönmukaisesti rekisteröidyltä itseltään.

Tietojen luovutus

Rekisterin tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle Tietoja ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojaus

Käyttäjärekisterin tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän järjestelmään, joka on suojattu suojausohjelmiston avulla. Järjestelmään kirjautuminen edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä järjestelmään. Salasana on kryptattuna tietokantaan. Rekisterin tiedot sijaitsevat lukitussa ja suojatussa tilassa. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän avustajat.

Tarkastusoikeus

Käyttäjällä on oikeus tiedon etsimiseksi tarpeelliset seikat ilmoitettuaan saada tietää, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Tarkastusoikeuden käyttämisestä voi tehdä kirjallisen pyynnön rekisterinpitäjälle osoitteeseen: saara@alakoulunaarreaitta.fi

Oikeus vaatia tiedon korjaamista

Käyttäjällä on oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Tietojen korjauspyynnön voi tehdä kirjallisesti rekisterinpitäjälle osoitteeseen: saara@alakoulunaarreaitta.fi

Tietosuojalauseke

Sivustolla käytetään Google Analytics –seurantajärjestelmää, joka hyödyntää evästeitä ja muita verkkojäljitteitä. Kyseinen järjestelmä kerää anonyymiä tietoa käyttäjistä. Tietoa käytämme palvelumme kehittämiseen. Lisätietoja järjestelmästä löydät osoitteesta: www.google.fi/analytics/. 

Aina saa innostua! Aina voi onnistua! Aina on lupa kysyä, ajassa mukana pysyä!

Tule sinäkin mukaan rakentamaan uudistuvaa aarreaittaa!

Rekisteröidy nyt